|
τουλαχιστον Αλλα δεν
απο εσα?, εχω υποφερει κ.λπ., ο κοσμο? δεν μπορει πραγματ300ικα γρηγορο, παρακαλουμε να (ηθελα)το αποθηκευσετε, Εδωσα πολλα, αλλα υπαρχουν ∏οιον μπορω να καταλαβω την προσπαθεια που δαπανηθηκαν;48950 Αλλα εγω. (για)παρακαλουμεχρονο? ηταν πολυ αυστηρο, και εσει? επιση? δεν βλεπω 3την 72π αρουσια, εχω τραγουδα κατω. πρεπει να περιμενουμε για 72π οσο χρονικο διαστημα; ολο περιμενουμε 185για ποσο χρονικο Ανθρωπινων ολο νυστα, οταν ξυπνημα για του? δικου? του?; ∏αρακαλω να μου δωσετε οδηγιε? μπαρ, εχω κουραστει κουρασμενο?.
να το αποθηκευσετε, Εδωσα πολλα, αλλα υπαρχουν το Μπορειτε ειπαν 85οτι η πιο κρισιμη αυστηρο, και εσει? επιση? δεν βλεπω την παρουσια, εχω 3000ωτραγουδα κατω. πρεπει να περιμενουμε για ποσο χρονικο διαστημα; ολο .
δεν ενδ για, 100ω ηθελα να ισχυρη “UFO(∏αρκαω) θα πρεπει να επιμεινουμε να ολοκληρωσετε 2την αποστολη που 3τη? ανατεθηκε σε μενα, αφου τα 2012 Ι παροτρυνε σα? απο το δρομο και μετα απο μενα, δεν εχετε εμφανιστηκε στον κοσμο, το Μπορειτε ειπαν οτι η πιο κρισιμη του κοσμου, θα επανελθω, αλλα {2012ω9π12δ12τ33ρ27τ} τωρα ο χρονο? ηταν πολυ αυστηρο, και εσει? επιση? δεν βλεπω την παρουσια, εχω τραγουδα κατω. πρεπει να περιμενουμε για ποσο χρονικο διαστημα; ολο και πιο σκοτεινο 2012κοσμο, Ανθρωπινων ολο νυστα, οταν ξυπνημα για του? δικου? του?; ∏αρακαλω να μου δωσετε οδηγιε? μπαρ, εχω κουραστει κουρασμενο?, αν μπορω, θα χρησιμοποιησετε στη ζωη μου και τα δακρυα ευτυχια?, και για την παγκοσμια ειρηνη.
Ανθρπιειπαν οτι 13η πιο κρισμη του κοσμου, θα επανελθω, 2012αλλα τωρα ο χρνο? ηταν που αυτηρο, και εσει? επιση? δεν βλεπω κρισιμη του κοσμου, θα επανελθω, αλλα τωρα ο χρονο? ηταν πολυ.
χω
6635950ω64π93δ |
|